WK Fritid I Råde

WK Fritid er markedes billigste på kommisjons salg med avtaler fra 5%, avhengig av alder, type bil og prisklasse. Vi tilbyr gunstig finansiering, tett oppfølgning og aggressiv annonsering på ditt objekt.

Adresse: Industriveien 2, 1640 Råde
Telefon: 691 09 040
E-post: tor.wang@wktrading.no
Hjemmeside: https://wkfritid.no

Vi har lang erfaring fra bransjen, og har opp igjennom årene opparbeidet oss et stort kontaktnettverk innen vårt fagfelt. Vi satser stort på kommisjons salg av bobil og campingvogn for private, og gjør alltid vårt ytterste for å få riktig pris på ditt objekt.

Med vårt kontaktnettverk har vi også god tilgang på både nye eller pent brukte bobiler og campingvogner fra Europa. Her er det gode muligheter for å få bestilt objektet med de spesifikasjonene du selv ønsker.

Kundeservice, kvalitet, kompetanse og fagkunnskap setter vi høyt og dette skal gjenspeiles hos oss. Dette gjelder enten du velger å selge et objekt eller kjøpe et nytt av oss. Vi ønsker å kommunisere med kunden hele veien. Det er svært viktig at kunden skal være trygg på kvaliteten vi tilbyr.

WK Fritid er strukturerte og målbevisste. Vi skal gjøre vårt ytterste for at du som kunde skal bli fornøyd, og at produktene vi leverer skal komme til avtalt tid og pris.

Alle våre biler og vogner selges med garanti og leveres med fersk fukt test utført av 3 part. Kun for din trygghet! Våre samarbeidspartnere er Santander Consumer Bank, Sparebank 1, Autoconsept, Norsk Bilgaranti  og Tryg forsikring.

Velkommen til oss!