Vi produserer spesielle bobiler og våre klassiske bobilmodeller på bestilling. Siden Nordic har ansvaret for hele produksjonen, kan selskapet skreddersy en bobil ut fra hva du har på ønskelisten og hva som passer deg.

For privatpersoner

I alle konstruksjoner er vi veldig fleksible, og det er mye vi kan rette opp under reisen. I tillegg er vi en av få i bransjen som kan tilby våre kunder bobiler med firehjulsdrift. 4X4 / firehjulsdrift Mercedes er tilgjengelig hos Nordic Explore LBT / HB og hos Extreme.

De siste årene har bestillingen på våre klassiske modeller økt, som Nordic 635 LB (Unique), Nordic 600 og Nordic 700 er utviklet i en ny versjon og etter våre kunders ønsker.

Kom opp med forslaget ditt, så setter vi oss ned og ser sammen slik at du får akkurat den bobilen du ønsker.

Det rullende kontoret

Et rullende bankkontor, salgskontor, turistkontor, laboratorium, frisørsalong, tannklinikk, bokbuss, redaksjon, utstilling, veterinærstasjon, velværeklinikk, en mobil politistasjon som reduserer kriminalitet på Stureplan eller en blå bobil som gjør det lettere for kystvakten å operere langs den svenske kysten. Mulighetene for bruk for nordiske bobiler er mange.

Eksempler på spesielle konstruksjoner for privatpersoner

Nordic Explore LBT

Nordic Unik/600

En Nordic Unik / 600 som er bygget på et MB316-chassis og med god svingplass. Ingen sittegruppe bak førerhuset, men i stedet to sofaer i hekken. To sovesofaer som er enkle å lage, samtidig som de har en komfortabel og romslig sittegruppe.