Ingenting er umulig

Sammen gjennomgår vi nøye prosjektet med deg som kunde før byggestart.Når det gjelder komplekse konstruksjoner, møtes vi igjen etter at prosjektet har kommet halvveis for å sikre dine behov for funksjon og bruk.

En bobil består av to deler – chassis og karosseri. Valg av chassis og utstyr for tilpasning til dine ønsker og behov. Vi bygger kroppen selv og bruker sandwichmetoden som er sterk og lett, og som har de beste helårsegenskapene. Vi er den eneste leverandøren som har kontroll over hele produksjonskjeden, dette gjør oss konkurransedyktige og fleksible. «Ingenting er umulig» er selskapets vanlige holdning.

Nå settes arbeidet igang!

Samtidig i den andre delen av verkstedet er baksiden av førerdelen kuttet opp. Gummiplater under bilen sammen med chassisrammen mellom bilen og oppholdsrommet gjør at karosseriet ikke blir påvirket av støt og vendinger.

På dette stadiet har vi også begynt arbeidet med å bygge kroppens sider. Det er en solid konstruksjon med isolasjon av isopor, et materiale som holder varmen inne og kulden utenfor. Utsiden er dekket med glassfiberarmert plast.

Gulvtak og gavler er laget etter samme prinsipp, og når det er klart, settes alt sammen til en ferdig kropp. Gulvene slipes og fylles, deretter trekkes strøm, LPG installeres, varme og vannrør trekkes inn. Da installeres alle håndlagde skap, sofaer og benker helt etter dine ønsker.

Når din nordiske bobil er klar, vil det være grundig opplæring og demonstrasjon for deg som kunde, alt for å sikre en positiv bruk.

Åpenheten ved å velge bobil fra Nordic

FRIHET

Å kjøre når du vil og kunne være ute og kjøre bobil HVER dag i året

NÆRHET

Designere og montører på stedet i produksjon. LAGET I KRISTINEHAMN!

MULIGHET

Skreddersydde biler etter dine ønsker. Dine behov er i fokus.

PERSONLIG ENGASJEMENT

Vi er leverandøren som har kontroll over hele produksjonskjeden fra idé til ferdig produkt.

SVENSK KVALITET

Svensk kvalitet er noe av det beste man kan få, vi leverer kvalitet vi er stolt av til våre kunder.

FLEKSIBILITET

Vi kan bygge en hel bobil som passer deg og det du trenger.