Bobiler Spesial
Vi produserer spesial bobiler og våre klassiske bobilmodeller. Siden Nordic er ansvarlig for hele produksjonen, kan selskapet tilpasse en bobil basert på hva du har på ønskelisten og hva som passer deg.

I fabrikklokalene på Hantverkargatan 10 i Kristinehamn jobbes det med en rekke unike bobiler. Det har ikke noe å si om vi jobber med enkeltpersoner eller selskaper. Vi jobber likt med alle, noe som betyr i klartekst at kunden har et ønskemål, så tegner og viser vi i bobilen i en tredimensjonal modell.

For privatpersoner

I alle konstruksjoner er vi veldig fleksible og det er mye vi kan rette på under reisen. I tillegg er vi en av få i bransjen som kan tilby våre kunder bobiler med firehjulsdrift. 4X4 / firehjulsdrevet Mercedes er tilgjengelig hos Nordic Explore LBT / HB og hos Extreme.

De siste årene har ordrene for våre klassiske modeller økt, som Nordic 635 LB (Unique), Nordic 600 og Nordic 700 er utviklet i ny årgang og i henhold til kundenes ønsker.

Kom med forslaget ditt, så setter vi oss ned og ser sammen slik at du får akkurat den bobilen du ønsker.

Et rullende kontor

En rullende helsestasjon, salgskontor, turistkontor, laboratorium, frisørsalong, tannklinikk, bokbuss, redaksjon, utstilling, veterinærstasjon, velværeklinikk, en mobil politistasjon eller en blå bobil som gjør det lettere for kystvakten å operere langs den Norske kysten. Det er mange bruksområder for nordiske bobiler.

Flere helsevirksomheter har også sett fordelene ved å kunne kjøre ut til selskapene og pasientene i stedet for at de skal komme til mottaket.

Siden Nordic er ansvarlig for hele produksjonen, kan selskapet skreddersy bobilene til kundene. Flere selskaper har oppdaget muligheten for å bruke bobilen som en rullende messe i kontaktene sine med kundene.

Eksempler på spesialtilpasset bobil til privatperseoner

Nordic Explore LBT

En Nordic Explore LBT, firehjulsdrevet Mercedes med fokus på klarer-seg-uten-elektrisk-i-all-slags-vær. En selvforsynt bobil med ekstra varmepakker, største omformer og største brenselcelle. Bestilt av aktive skiløpere med mange netter i skibakker der minusgradene kan bli merkbare. De takler mange dager uten strøm. Her har kunden valgt lys eik i interiøret.

Nordic Unik/600

En Nordic Unique / 600 bygd på et MB316-chassis og med god svingplass. Ingen sittegruppe bak førerhuset, men i stedet to sofaer i akterenden. To sovesofaer som er enkle å legge til, mens de har en komfortabel og romslig sittegruppe.

Her har kunden valgt lys bjørk i innredningen.

nb_NONorsk bokmål
sv_SESvenska nb_NONorsk bokmål