Slik bygger vi din Nordic bobil

Ingenting er umulig

Vi jobber nøye sammen med deg som kunde om prosjektet før byggestart. Ved en kompleks konstruksjon møtes vi igjen etter at prosjektet har kommet halvveis for å sikre dine behov for funksjon og bruk.

En bobil består av to deler- chassis og karosseri. Du kan velge chassis og utstyr som er tilpasset dine ønsker og behov. Vi bygger kroppen selv og bruker sandwich-metoden som er sterk og lett, og har de beste helårsfunksjonene. Vi er den eneste leverandøren som har kontroll over hele produksjonskjeden, dette gjør oss konkurransedyktige og fleksible. "Ingenting er umulig" er selskapets vanlige holdning.

Når chassiset kommer til oss fullføres en arbeidsordre som sammen med tegninger nøyaktig beskriver hvordan bilen skal bygges.

Nå settes arbeidet igang!

Det starter i snekkerverkstedet der interiøret er bygd opp. Vi bruker poppelplywood sammen med ekte tre - det er grunnlaget for svensk kvalitet med holdbarhet. Vi bygger alt fra grunnen slik som dører, luker og skap. Vi kutter lister og laminerer homogene tavler til bord og benker.

Samtidig i den andre delen av verkstedet er bakdelen av førerdelen skåret opp. Gummiplater under bilen sammen med chassisrammen mellom bilen og karosseridelen forhindrer at kroppen blir påvirket av støt og svinger

På dette stadiet har vi også begynt arbeidet med å bygge sidene av kroppen. Det er en solid konstruksjon med isolering av styrofoam, et materiale som holder varmen inne og kulden ute. Utsiden er dekket med glassfiberarmert plast.

Gulv, tak og gavler er laget etter samme prinsipp, og når du er ferdig blir alt satt sammen til et ferdig karosseri. Gulvene slipes og sparkles, så trekkes strøm, gass kommer på plass, varme og vannledninger trekkes inn. Deretter monteres alle håndlagde skap, sofaer og benker helt etter dine ønsker.

Utvendig dekor monteres samtidig som vinduer, dører og bestilte skodder kommer på plass. Etter dette er all montering av bestilt tilbehør gjort, og vi sjekker alle funksjoner før levering.

Når din Nordic bobil er klar, vil du gi deg en grundig utdanning og presentasjon som kunde, alt for å sikre en positiv bruk.

Det åpenbare når du skal velge bobil fra Nordic

FRIHET

Å kjøre når du vil, og ikke minst være ute og kjøre med din bobil ALLE dager i året.

NÆRHET

Designere og montører er på plass i produksjonen. MADE IN KRISTINEHAMN!

MULIGHETER

Skreddersy bilen etter dine ønsker. Dine behov er i fokus.

PERSONLIG ENGASJEMENT

Vi er leverandøren som har kontrollen over hele produksjonen. Fra din idé til ferdig produkt.

SVENSK KVALITET

Svensk kvalitet er noe av det beste man kan få, vi leverer kvalitet vi er stolt av til våre kunder.

FLEKSIBILITET

Vi kan bygge en hel bobil som passer akkurat deg og dine behov.

nb_NONorsk bokmål
sv_SESvenska nb_NONorsk bokmål